Kontakt os på:
Telefon: 72170079
Mobil: 50892802
Email: info@4hoje.dk

 

Terrasse med bed
Ny belægning af terrasse og stier
Plantning og anlæg af bede
Det rigtige grej og maskiner
Indkørsel og stier
Nyanlæg af have
Havearbejde
Højbede i cortenstål

Fliser,  terrasser og andet belægningsarbejde

Skal du have renoveret eller bygget en indkørsel, terrasse eller andre flisearealer tager vi gerne opgaven. Vi gennemgår belægningsopgaven sammen og beslutter sammen med dig hvilke fliser der skal lægges.Derefter laver vi en skitse  over projektet og udregner en fast pris på din nye terrasse, indkørsel eller havegang, så du kender prisen på belægningsarbejdet inden vi går i gang.

Vi  laver alle former for belægningsarbejde - Ny terrasse, indkørsel, havegange, trapper, havemure eller fortove er opgaver indenfor belægning som vi udfører.

Vi har bred erfaring inden for området og løser opgaverne så du bliver 100% tilfreds. Vi sørger altid for, at resultatet er smukt, holdbart og udført som aftalt og du er derfor altid sikret kvalitetshåndværk til en konkurrencedygtige pris.

Ring til os for at høre mere om mulighederne og få et tilbud på jeres opgave.

Hos 4Høje Anlægsservice har vi mange års erfaring med forskellige belægninger, og vi kan derfor altid give et godt tilbud til en fair pris. Vi har stor ekspertise inden for belægning af indkørsler og terrasser, men vi løser også mange andre slags belægningsopgaver:

Indkørsler
Terrasser
Trapper
Støttemure
Havegange
Højbede

Få et godt tilbud på din belægningsopgave

Ønsker du mere information og inspiration omkring vores belægningsprojekter, pris på indkørsel eller priser på terrasse projekter, er du meget velkommen til at kontakte 4Høje Anlægsservice på telefon 7217 0079 og få en uforpligtende samtale med vores dygtige medarbejdere. Du kan også sende os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kontakte os til højre i tilbudsmodulet.

Træfældning ved Vejle Fjord